Retourbeleid

Centrum voor Neuschirurgie en Reconstructieve Aangezichtschirurgie

Marathon 1, 1213 PA Hilversum
Telefoon: +31 088 9000 530
E-mail: [email protected]

Bij het Centrum voor Neuschirurgie en Reconstructieve Aangezichtschirurgie streven we naar 100% klanttevredenheid. Wij begrijpen dat omstandigheden kunnen veranderen en dat u misschien uw beslissing wilt heroverwegen. Daarom bieden wij een transparant retourbeleid aan om aan uw behoeften te voldoen.

Annulering van Afspraken en Behandelingen

  1. Voorafgaand aan de Behandeling: U kunt uw afspraak zonder kosten annuleren tot 48 uur voor de geplande behandeling. Neemt u alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens om uw afspraak te annuleren of te verzetten.
  2. Binnen 48 uur: Annuleringen binnen 48 uur voor de geplande behandeling kunnen onderhevig zijn aan annuleringskosten. Dit bedrag wordt gebruikt om de gereserveerde tijd en voorbereidingen te dekken.

Retourneren van Producten

Indien u producten heeft gekocht via onze website of in ons centrum, gelden de volgende voorwaarden voor retourneren:

  1. Retourtermijn: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren.
  2. Staat van het Product: Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het product ongebruikt zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Producten die beschadigd zijn of tekenen van gebruik vertonen, kunnen niet worden geretourneerd.
  3. Retourproces: Neem contact op met onze klantenservice via de bovenstaande contactgegevens voor een retourautorisatie en instructies over hoe u het product naar ons kunt retourneren.
  4. Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van het retourproduct, sturen we u een e-mail ter bevestiging. Bij goedkeuring wordt uw terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Uitzonderingen

Let op: Om hygiƫnische redenen en vanwege de aard van onze behandelingen en producten, kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd. Dit zal duidelijk worden vermeld op het moment van aankoop.

Voor meer informatie of als u hulp nodig heeft, neemt u alstublieft contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen!